1 февр. 2008 г., 22:30

Защо ли? 

  Поэзия » Философская
525 0 6
 

Ставане - лягане,

покой и отново бягане!...

 

Стягане - отпускане,

разтоварване и отново препускане!...

 

Всеки ден отначало -

отново и отново в това сиво цяло! -

 

с живота непрестанно надпреварване,

докарване, скарване, "прекарване"...

 

До последни сили! -

за да не сме унили,

 

за да имаме повече,

за да "не се минем" - най-вече,

 

за да не сме тревожни,

все да сме осторожни,

 

като струни опънати,

на житейския път сме разпънати!

 

Защо ли?!...

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??