23 апр. 2011 г., 22:18

Защо ли?... 

  Поэзия
621 0 0

Защо ли?...


Защо ли пука ми за тебе -
дори след толкова време,
след като знам, че ти не си за мене?...

Защо очите надничат?...
Защо ръцете събличат?...
Защо ли... защото
сърцата обичат!!!

© Моника Зубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??