23.04.2011 г., 22:18 ч.

Защо ли?... 

  Поезия
615 0 0

Защо ли?...


Защо ли пука ми за тебе -
дори след толкова време,
след като знам, че ти не си за мене?...

Защо очите надничат?...
Защо ръцете събличат?...
Защо ли... защото
сърцата обичат!!!

© Моника Зубева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??