Apr 23, 2011, 10:18 PM

Защо ли?... 

  Poetry
614 0 0

Защо ли?...


Защо ли пука ми за тебе -
дори след толкова време,
след като знам, че ти не си за мене?...

Защо очите надничат?...
Защо ръцете събличат?...
Защо ли... защото
сърцата обичат!!!

© Моника Зубева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??