2 февр. 2015 г., 17:39

Защо не искаш да си с мен? 

  Поэзия » Любовная
400 1 2

Защо не искаш да си с мен? Не съм красив, но красотата не е всичко в една любов.
Защо не искаш да си с мен? Той те иска временно, а аз ще те обичам цял живот!
Защо не искаш да си с мен? Той няма да те пази така както аз ще го направя.
Защо не искаш да си с мен? Аз те обичам истински, но ти не ме разбираш ....

Защо не искаш да си с мен? Защо забравяш в любовта най-важните неща?
Защо не искаш да си с мен? Не бих могъл да преживея да си ми само приятелка!
Защо не искаш да си с мен? С най-малките детайли мога да те направя щастлива.
Защо не искаш да си с мен? Нали ми казваше, че щастието е най-важно в любовта ....

Защо не искаш да си с мен? Ще бъдеш щастлива така както само ти заслужаваш!
Защо не искаш да си с мен? Не разбра ли, че животът ми без теб нищо не струва?
Защо не искаш да си с мен? Не съм красив, но съм скромно момче с добра душа.
И ти обещавам, че ако решиш да тръгнеш с мен няма никога да съжаляваш!

© Калоян Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти за съвета, Анастасия. Ще се опитам да направя нещо по въпроса и се надявам да се получи. Пламена, аз знам, че тя ме обича, но за жалост, само като приятел. Благодаря за пожеланията!
  • Калоян, явно обичта ти към момичето,
    което те вдъхновява,е голяма.
    Дано твоите послания стигнат до нея и
    разтопят ледовете между Вас.
    (Съжалявам,че трябва да ти го кажа, но
    когато любовта е едностранна, трудно може да са съживи.)
    Все пак ти желая успех и много споделени и щастливи мигове!
Предложения
: ??:??