25 мая 2006 г., 01:27

Защо още живея със спомените? 

  Поэзия
837 0 3
Вече година минава
откакто с теб не сме заедно,
а аз все още всяка нощ те сънувам.
Вече ти имаш друг живот,
а аз отново за тебе питам.
Зная че нямам път назад,
но отново връщам се към миналото.
Само нашите песни слушам и плача,
а зная че вече не е както преди.
На където и да тръгна си спомням,
че с теб и там сме били,
разбирам, че с теб вече няма да съм
и иска ми се всичко да е само сън,
но кошмарът не е сън 
и защо още живея със спомените?!... 

© Ивет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??