24 апр. 2011 г., 20:52

Защооо?? 

  Поэзия » Любовная
492 0 1

Защо не е като по филмите

със щастие накрая...

Защо на живо друго е...

не стигаме до рая...

Защо сме в ада...

Защо се нараняваме...

Защо "Обичам те"

звучи като в предаване...

Защо далече си...

и аз не мога нищо да ти дам...

Защо ли аз съм тук...

а ти си там, без никой, там си сам...

Дойдох при теб... а ти бягаше далече...

Заминах си и липсвам ли ти вече?

Защо погледнах те в очите...

Защо за миг не мога да скрия аз сълзите...

И чувствата заминаха, и дните си отминаха...

Не!... Няма да те търся... От болка ми омръзна...

© Мария Величкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??