Защо не е като по филмите
със щастие накрая...
Защо на живо друго е...
не стигаме до рая...
Защо сме в ада...
Защо се нараняваме...
Защо "Обичам те"
звучи като в предаване...
Защо далече си...
и аз не мога нищо да ти дам...
Защо ли аз съм тук...
а ти си там, без никой, там си сам...
Дойдох при теб... а ти бягаше далече...
Заминах си и липсвам ли ти вече?
Защо погледнах те в очите...
Защо за миг не мога да скрия аз сълзите...
И чувствата заминаха, и дните си отминаха...
Не!... Няма да те търся... От болка ми омръзна...
© Мария Величкова All rights reserved.