6 дек. 2023 г., 20:25

Защото те обичам без причина 

  Поэзия
286 4 5

Защото те обичам без причина

или причината е тъй потайна.

Защото спря при мен, не ме отмина,

посрещна ме с любов тъй всеодайна.

 

Защото любовта ни е щастлива

и всеки миг е равен на безкрайност.

И всеки миг все повече разкрива,

че нищо между нас не е случайно.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??