Защото те обичам без причина
или причината е тъй потайна.
Защото спря при мен, не ме отмина,
посрещна ме с любов тъй всеодайна.
Защото любовта ни е щастлива
и всеки миг е равен на безкрайност.
И всеки миг все повече разкрива,
че нищо между нас не е случайно.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados