17 февр. 2017 г., 18:40

Защото Ви обичам 

  Поэзия » Свободный стих
372 0 4

Тучна поляна, 
бяло зайченце 
поскубва си тревичка,
отстрани наднича 
плахичко
сърничка.
Слънчицето се усмихва,
таралежче през полянката притичва,
катеричка от хралупката наднича,
къртичка се показва смело,
нищо, че е черногледа.

Пиленцата от гнездата цвъркат,
отнякъде овчарче се провиква.

 
Чувам как расте тревата, 
чувам как растат цветята,
чувствам се щастлив,
чувствам се и жив,
чувствам се прекрасно. 
Обичам ви бе хора, 
обичам ви душичкита
позволете ми да ви
обичам - ВСИЧКИТЕ.

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??