25 апр. 2008 г., 08:03

... заслепена... 

  Поэзия » Любовная
814 0 6

Някога гледах луната... 
Някога бях заслепена... 
Някога тя над земята 
мене от теб ще отнема... 
Някога слушах гласа ти 
и тъй той гореше във мене... 
Може би само ликът ти 
ще си отиде след време... 
Някога, може би утре...
Някога, може би днес, 
ти ще ми кажеш „До утре",
аз ще ти кажа „До днес"...

© Катерина Баева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??