Apr 25, 2008, 8:03 AM

... заслепена... 

  Poetry » Love
818 0 6

Някога гледах луната... 
Някога бях заслепена... 
Някога тя над земята 
мене от теб ще отнема... 
Някога слушах гласа ти 
и тъй той гореше във мене... 
Може би само ликът ти 
ще си отиде след време... 
Някога, може би утре...
Някога, може би днес, 
ти ще ми кажеш „До утре",
аз ще ти кажа „До днес"...

© Катерина Баева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??