Писмата ти чета.
Показваш ми човечността.
Вървя по начинът ти на изразяване
и, четейки,
съм на фризьор - за разкрасяване.
Подмладяваш ме
с мислите си
и детето от спомените ми
усмихва се чаровно
и е весело, че си припомням
за нежността с него.
Благодаря ти
за вълшебното щастие,
прегърнало очакванията
и съкровените ми мечти.
Обичам
на свобода да ухаят думите ти,
а аз да вдишвам свободата
и да съм горд, че
специалното усещане ми се случва,
и с гласа, усмивките и смеха си
да се отдам и насладя
на момента от истината ми.
Ръкопляскам, думата "браво"
се чува от мен
с повторения красиви
и поклон с мислите ми
от възхищение за думите
в писмата ти.
На мен се подарява доброта.
Заслужавам я.
За Пламен
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены
и няма какво повече да се пише
ще се разтанцуват ли образите
с беглите погледи на мило момиче ?