21.06.2010 г., 15:02 ч.

Заслужавам я 

  Поезия » Любовна
802 0 1

Писмата ти чета.

Показваш ми човечността.

Вървя по начинът ти на изразяване

и, четейки,

съм на фризьор - за разкрасяване.

Подмладяваш ме

с мислите си

и детето от спомените ми

усмихва се чаровно

и е весело, че си припомням

за нежността с него.

Благодаря ти 

за вълшебното щастие,

прегърнало очакванията

и съкровените ми мечти.

Обичам

на свобода да ухаят думите ти,

а аз да вдишвам свободата

и да съм горд, че

специалното усещане ми се случва,

и с гласа, усмивките и смеха си

да се отдам и насладя

на момента от истината ми.

Ръкопляскам, думата "браво"

се чува от мен

с повторения красиви

и поклон с мислите ми

от възхищение за думите

в писмата ти.

На мен се подарява доброта.

Заслужавам я.


                                                                                        За Пламен

                                                                                                              Г.Ф.Т


© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А, когато свършат думите
    и няма какво повече да се пише
    ще се разтанцуват ли образите
    с беглите погледи на мило момиче ?
Предложения
: ??:??