5 мая 2012 г., 15:09

Засънувах - не са в май звезди 

  Поэзия » Любовная
478 0 2

 

Засънувах - не са в май звезди,

просто някакъв странник отнесен.

Той пред мене душата откри,

слушах тъжна аз старата песен.

 

И прегърнах го с дълга въздишка,

сякаш счупих сърцето във мене.

Но по тънката сребърна нишка

бях замислена - живота ми стене...

 

Посънувах ли - странник в мъглата,

нишка тънка съдбата реди?

Но лечение има - в тъгата

и наяве - блестяха звезди.

 

Вдъхновено от Lycki - Росица Петрова

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??