16 дек. 2011 г., 21:40

Затихване на махалото 

  Поэзия
459 0 3

в тесен свят вървях

беше там

а те нямаше

но скътах в кутийка

скъпоценно зрънце -

вдишвах безумно и

между изгубените си неща те търсех

в заглъхващ епизод

който тишината дращи

с нокът

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??