Затръшва се вратата,
нима дошъл е
мигът на самота и
думите, облечени в тъга?!
Затръшва се вратата
на сърцето ти,
не си отивай,
остани.
Затръшва се вратата
пред лицето ми
и изплуват тежки спомени,
две съдби
до вчера влюбени,
но днес далеч една от друга,
защо съдбата с мен се подигра?!
© Виктория Михайлова Все права защищены
Бъдещето предстои, пожелавам УСПЕХ и КЪСМЕТ занапред!
БЪДИ!