16 сент. 2009 г., 22:32

Затвори ме в приказка 

  Поэзия » Любовная
525 0 3

Затвори ме в приказка. Твоя, неизмислена.
Нека бъда фея, принцеса, магьосница даже.
Във твойте магии нека аз бъда вписана.
За мен никой друг не може така да разкаже.

Нека страниците да са от чист детски смях,
а кориците да представляват криле.
Разкажи във сърцето ти как заживях.
Във твоята приказка затвори ме, момче.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??