Sep 16, 2009, 10:32 PM

Затвори ме в приказка 

  Poetry » Love
526 0 3

Затвори ме в приказка. Твоя, неизмислена.
Нека бъда фея, принцеса, магьосница даже.
Във твойте магии нека аз бъда вписана.
За мен никой друг не може така да разкаже.

Нека страниците да са от чист детски смях,
а кориците да представляват криле.
Разкажи във сърцето ти как заживях.
Във твоята приказка затвори ме, момче.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??