Затвори очи и мисли за мен като жена,
която всъщност никога си нямал
и никога до теб не е била.
Затвори очи и себе си попитай
любов ли е това
и обич ли наистина изпитваш?!
Ако честно успееш да си отговориш
и от отговора силно заболи,
знай, че друго няма какво да сториш,
освен да помолиш Бог да ти прости.
Затвори очи и забрави, че ме има.
Този свят не прощава пропилени мечти.
В него няма място за трима,
а двама се разминахме... уви!
© Галина Кръстева Все права защищены