9.11.2019 г., 15:41 ч.

Затвори очи 

  Поезия
468 0 0

Затвори очи и мисли за мен като жена,

която всъщност никога си нямал

и никога до теб не е била.

Затвори очи и себе си попитай

любов ли е това

и обич ли наистина изпитваш?!

 

Ако честно успееш да си отговориш

и от отговора силно заболи,

знай, че друго няма какво да сториш,

освен да помолиш Бог да ти прости.

 

Затвори очи и забрави, че ме има.

Този свят не прощава пропилени мечти.

В него няма място за трима,

а двама се разминахме... уви!

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??