9 окт. 2007 г., 09:22

Затвори очи 

  Поэзия
679 0 3
Обичайно ежедневие, вървя по пътя си аз,
всичко е сиво, но сърцето ми е все още кърваво-червено!
То не ще избледнее, макар и нещастно...
Всеки ден мисля за теб, всяка секунда си  в моето съзнание,
това ме поддържа жива - мечтата.
Затварям очи и се понасям с тази нежна мелодия в главата ми,
просто се усмихвам.
Пробвай и ти, поне това спокойно можеш да направиш, без някой
после да пострада, просто свободен като вятъра.
Но, уви, изведнъж всичко спря.
В съзнанието ми цареше гробна тишина,
звукът сам се опитваше да чуе себе си, не успя.
Мечтата ми стоеше точно пред мен, стоя онемяла,
всичко спря...
Вече няма нужда да затварям очи!!!

© Снежана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??