21 дек. 2018 г., 08:52

Затворник 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
277 0 0

не мога да се освободя

от рѝмите (ранѝмите)

от приятелите - мнѝмите

от тежестта на годините...

 

не мога да се освободя

от цигарите

от навиците - старите

от кошмарите...

 

не мога да се освободя

от наивността си детска

от доверчивост,доброта

не мога да се отървá...

 

А искам ли?

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??