21 dic 2018, 8:52

Затворник 

  Poesía » Verso libre, Otra
276 0 0

не мога да се освободя

от рѝмите (ранѝмите)

от приятелите - мнѝмите

от тежестта на годините...

 

не мога да се освободя

от цигарите

от навиците - старите

от кошмарите...

 

не мога да се освободя

от наивността си детска

от доверчивост,доброта

не мога да се отървá...

 

А искам ли?

 

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??