7 янв. 2016 г., 22:25

Заваля 

  Поэзия » Другая
354 0 3

Заваля, отново заваля...

А вятърът студени тръпки

носи!

Вън нощта запълни се с мъгла,

скри  и малкото въпроси...

Къде сме ние!?

Защо наказани сме?

От себе си продадени!

Неповярвали на собствените

си изгоди.

Обримчени в лъжи, за промени

щурави и диви.

Но всъщност умираме сами.

Тъй както родили сме се

без въпроси!

Заваля, отново заваля.

А зимата, тя носи красота.

Красотата на нашите въпроси.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??