Заведи ме там, където вълните целуват небето,
звездният керван по млечен път върви,
вятър нощите нощува в непребродени гори,
денем милва и палува с девствени треви,
после остави ме на дъгата да се възкача,
хоризонта целия в себе си да побера,
като се наситя, аз сама с ангелски крила
при теб като в приказка ще долетя,
наша приказка ще пренапишем,
за една дъга, едни крила и любовта!
© П Антонова Все права защищены
само полета им носим във очите,
заведи ме там, където две звездици
шепнат за любов... ах как личи ти