17 янв. 2012 г., 23:11

Завинаги сам 

  Поэзия
518 0 2

 

 

Нямам приятели стари.

Нямам си даже и нови.

Всъщност си нямам другари,

празни са мойте покои.

 

Празен и сив е живота.

Плача, защото е тъжно.

Искам да спра и не мога,

женското тъне във мъжко.

 

Никой ми думите слуша.

Малък съм аз и не зная.

Вечно оставам на суша.

Сам ще остана до края :(

© Сандостен Калций Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??