22 июн. 2010 г., 09:57

''Завръщане'' 

  Поэзия
677 0 2

''Завръщане''

 

 

 

Да се родиш

от вик на тишината!

Да се закърмиш

с горчилката от самотата!

Да отпиеш

и усетиш вкуса на тъмнината!

Но да си жив...

 

 

 

Да се завърнеш

с болка от безкрая!

Да съградиш отново

отломките от счупените спомени!

Да блеснеш

с блясъка на паднала звезда!

Но да си тук...

 

 

 

Да изпълзиш

от бездната на грешки стари!

Да се завърнеш

от брега на празнотата!

Да изкачиш

върха на Гордостта!

Да се завърнеш...

и да те има...

 

 

 

Да счупиш

оковите на времето!

Да пробягаш

миналото си напред!

Да се завърнеш!

И да намериш себе си!

Да бъдеш истински човек!!!

 

 

© Даниела Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??