17 янв. 2017 г., 08:51

Завръщане 

  Поэзия » Гражданская
396 1 2

Отново се връщам,

където ми е мястото.

Не съм кралица,

че да абдикирам.

Без друго само

в белия лист

и в писалката

радост намирам.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??