14 дек. 2007 г., 16:59

Завръщане 

  Поэзия » Любовная
670 0 13
ЗАВРЪЩАНЕ

Аз те чаках толкова дълго и страдах,
бях самотен, но духом не падах.
Знаех, че пак ще те видя пред вратата ми спряла,
уморена от скитане, слаба и вяла.
Ще кажеш:"Здравей, искам при теб да се върна!"
и ще очакваш навярно да те прегърна.
Ще се разплачеш, съзнала, че си сгрешила
и ще бъдеш с мен разбираемо мила.
Ще поискаш да влезеш и точно тогава
ще ти кажа:"Късно е!Вече нищо не става!"
Ще затръшна вратата и ключът ще изщрака,
за да се върна в стаята, където друга ме чака.

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??