8 окт. 2013 г., 21:56

Здравей и лека нощ 

  Поэзия » Любовная
574 0 0

Аз съм вече влюбен, но "здравей"
не пречи да ти кажа отдалече,
ще си побъбрим, ако искаш днес,
че утре нещо може да ни пречи!

Не знаеш никога нали,
къде ли бурята ще те захвърли,
играеш ти да победиш,
понякога обаче и отстъпваш!

За някои животът е игра,
за други изпитание от бога,
но с теб щом поделим нощта,
да кажа "лека нощ" не мога!

© Емилиан Примов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??