8.10.2013 г., 21:56 ч.

Здравей и лека нощ 

  Поезия » Любовна
576 0 0

Аз съм вече влюбен, но "здравей"
не пречи да ти кажа отдалече,
ще си побъбрим, ако искаш днес,
че утре нещо може да ни пречи!

Не знаеш никога нали,
къде ли бурята ще те захвърли,
играеш ти да победиш,
понякога обаче и отстъпваш!

За някои животът е игра,
за други изпитание от бога,
но с теб щом поделим нощта,
да кажа "лека нощ" не мога!

© Емилиан Примов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??