5 мая 2016 г., 20:24

Зелен сън 

  Поэзия » Другая
285 0 4

ЗЕЛЕН СЪН

 

Май се е разтекъл и вали

почти ежеминутно.

Не жали той зелените бои:

смесва дъжд и утро,

кафе със студ,

море с очакване.

Май е сън на луд -

сбъднатост,

проплакване.

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??