May 5, 2016, 8:24 PM

Зелен сън 

  Poetry » Other
286 0 4

ЗЕЛЕН СЪН

 

Май се е разтекъл и вали

почти ежеминутно.

Не жали той зелените бои:

смесва дъжд и утро,

кафе със студ,

море с очакване.

Май е сън на луд -

сбъднатост,

проплакване.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??