13 июл. 2011 г., 20:39

Зелена трева 

  Поэзия
531 0 2

 

 

 

Във зелена трева днес пристъпвам...

По следите ми тегне росата

и от ранния полъх потръпвам,

ала пак продължавам нататък...

 

По зелена трева към зората

днес вървя, но дали ще я срещна?

Тя е толкоз далече - оттатък,

гдето утро се ражда горещо...

 

На зелена трева съм полегнал

и с ухание тя ме обгръща...

Мракът вече над мене не тегне!

И не искам назад да се връщам...

 

11.07.2011

 

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??