20 дек. 2007 г., 12:58

Зет 

  Поэзия » Юмористическая
1702 0 5
Да се завърнеш в къщата на тъщата,
когато си обръгнал като куче
на ругатни и болка и със същата
перфидна подигравка да научиш,
че си потребен колкото каиша
от старата веячка под сайванта.
Дори и факта, че все още дишаш
приемай като дар, като аванта,
търпимост висша към досаден зет -
идеалист наивен, смотан и поет.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??