Dec 20, 2007, 12:58 PM

Зет 

  Poetry » Humour
1609 0 5
Да се завърнеш в къщата на тъщата,
когато си обръгнал като куче
на ругатни и болка и със същата
перфидна подигравка да научиш,
че си потребен колкото каиша
от старата веячка под сайванта.
Дори и факта, че все още дишаш
приемай като дар, като аванта,
търпимост висша към досаден зет -
идеалист наивен, смотан и поет.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??