20 dic 2007, 12:58

Зет 

  Poesía » De humor
1700 0 5
Да се завърнеш в къщата на тъщата,
когато си обръгнал като куче
на ругатни и болка и със същата
перфидна подигравка да научиш,
че си потребен колкото каиша
от старата веячка под сайванта.
Дори и факта, че все още дишаш
приемай като дар, като аванта,
търпимост висша към досаден зет -
идеалист наивен, смотан и поет.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??