20.12.2007 г., 12:58 ч.

Зет 

  Поезия » Хумористична
1603 0 5
Да се завърнеш в къщата на тъщата,
когато си обръгнал като куче
на ругатни и болка и със същата
перфидна подигравка да научиш,
че си потребен колкото каиша
от старата веячка под сайванта.
Дори и факта, че все още дишаш
приемай като дар, като аванта,
търпимост висша към досаден зет -
идеалист наивен, смотан и поет.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??