8 нояб. 2012 г., 12:19  

Зима 

  Поэзия » Любовная
432 1 0

Ти си бяла. Красавица снежна.

Целувките ме карат да настръхна.

От студ, естествено.

И трябва топлина,

за да стигна до теб потребен,

за да ме има -

в ръцете,

очите,

в косите ти

и остана

в твоите обятия - като

една истина;

като съдба.

© Павел Грамадов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??