8.11.2012 г., 12:19 ч.  

Зима 

  Поезия » Любовна
429 1 0

Ти си бяла. Красавица снежна.

Целувките ме карат да настръхна.

От студ, естествено.

И трябва топлина,

за да стигна до теб потребен,

за да ме има -

в ръцете,

очите,

в косите ти

и остана

в твоите обятия - като

една истина;

като съдба.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??