Nov 8, 2012, 12:19 PM  

Зима 

  Poetry » Love
431 1 0

Ти си бяла. Красавица снежна.

Целувките ме карат да настръхна.

От студ, естествено.

И трябва топлина,

за да стигна до теб потребен,

за да ме има -

в ръцете,

очите,

в косите ти

и остана

в твоите обятия - като

една истина;

като съдба.

© Павел Грамадов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??