20 июл. 2008 г., 07:19

Зима 

  Поэзия » Пейзажная
705 1 1

Навън е бяла тишина!

Снежинки усмихнати хвъркат,

снегът се трупа сега

и всеки на топло си хърка.

 

Децата навън си играят,

със снежни топки се замерят те

и снежни човеци си правят,

и мокри се връщат в свойте домове. 

 

© Елена Овчарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??