Навън е бяла тишина!
Снежинки усмихнати хвъркат,
снегът се трупа сега
и всеки на топло си хърка.
Децата навън си играят,
със снежни топки се замерят те
и снежни човеци си правят,
и мокри се връщат в свойте домове.
© Елена Овчарова Всички права запазени