12 дек. 2016 г., 17:29

Зима е 

  Поэзия » Пейзажная
738 2 9

ЗИМА Е

 

Зима е. Снегът като че ли е навалял...

в косите ми. Светът навън е побелял.

А старите прозорци със сребърни цветя

навяват чувството на мрачна самота.

 

Зима е. Пронизващ вятър тихичко вие...

в душата ми. Сърцето все така бие –

сковано от лед и въздишки отронени.

Пак тъжно е, но пълно е със спомени.

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??