Снежна завивка прегръща ме с мрак,
тъжна усмивка издава ме пак...
Много очи са щастливи, но
моите крият сълзи тъй горчиви!
Безброй мечти се сбъдват навън,
а единствено моите се смеят насън...
Дните минават без радост за мен...
Други се смеят на глас,
плача тихо единствено аз... февруари 2003г.
© Моника Стойчева Все права защищены