22 февр. 2019 г., 13:35

Зимата отминава 

  Поэзия » Любовная, Другая
324 0 0

Времето се стопля, зимата отминава
Живота се пробужда, земята зеленее
Но в мен сърцето е в лед сковано
Моята пролет бъди и топлина ми дай
Слънцето си ти
Слънцето си ти
Моята пролет бъди и топлина ми дай
Но в мен сърцето се пропуква
Живота се пробужда, земята зеленее
Времето се стопля, зимата отмина

© Радослав Асев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??