Времето се стопля, зимата отминава
Живота се пробужда, земята зеленее
Но в мен сърцето е в лед сковано
Моята пролет бъди и топлина ми дай
Слънцето си ти
Слънцето си ти
Моята пролет бъди и топлина ми дай
Но в мен сърцето се пропуква
Живота се пробужда, земята зеленее
Времето се стопля, зимата отмина
© Радослав Асев All rights reserved.