24 дек. 2012 г., 14:36

Зимна нощ 

  Поэзия » Другая
361 0 2

Зимна нощ

(миниатюра)


В скрежния въздух витае усещане.

За красота. И споделеност.

За вълшебство. И влюбеност.

Красива нощ. Зимна.

Мистична до обичане.


Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??